Health Investment Partners

Overschiestraat 63

1062 XD Amsterdam

©2019 by www.HealthInvestmentPartners.nl. 

SMan Waarnemingen gaat samenwerking aan met HIP

 

 

SMan bemiddelt tussen huisartsen en draagt zorg voor invulling van openstaande diensten op huisartsenposten en –praktijken. Bij huisartsenposten worden avond-, nacht- en weekenddiensten  ingevuld, bij huisartspraktijken gaat het om waarnemeing overdag. Door de flexibele inzet van de bij SMan aangesloten waarnemend huisartsen draagt SMan bij aan de continuïteit in de 24-uurs huisartsenzorg.

 

Samenwerking

HIP en SMan maakten vandaag bekend te gaan samenwerken om zo de dienstverlening en het bereik van SMan te versterken. HIP zal naast een financiële participatie ook ondersteuning bieden op operationeel en strategisch gebied.HIP en SMan delen dezelfde opvattingen over de zorg en willen beiden bijdragen aan het oplossen van problematiek en knelpunten. 

 

SMan Waarnemingen

SMan is opgericht in 2017 door Sandra Daniel en Hans de Rooij en heeft in korte tijd een sterk en betrouwbaar netwerk opgebouwd van waarnemend huisartsen, huisartsenposten en –praktijken. 

De visie van SMan is om zorg te dragen voor de continuïteit in de 24-uurs huisartsenzorg, de werkdruk beter te verdelen over de totale capaciteit aan beschikbare waarnemend huisartsen. Daarnaast wil SMan innovatieve oplossingen aandragen die de patiënttevredenheid en het werkplezier van de huisartsen weer vanzelfsprekend zullen laten zijn.

 

Over HIP

Health Investment Partners is een investeringsfonds dat zich richt op innovatievezorgondernemingen die duurzame impact maken op het gebied van preventie, efficiëntie en/of kwaliteit in de zorg. SMan is de vijfde investering van HIP. HIP investeerde eerder al in QRS, een distributeur van medische hulpmiddelen en apparatuur, in FamilySupporters, een zorg- en welzijnsorganisatie voor psychische en sociale gezinshulp, Sananet, een aanbieder van eHealth toepassingen voor chronische aandoeningen en Mantelaar, een bemiddelaar tussen zorgstudenten en ouderen voor zorg en gezelschap. 

 

Voor meer informatie over SMan Waarnemingen www.smanwaarnemingen.nl  

Voor meer informatie over HIP kijk op www.healthinvestmentpartners.nl

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square