Ben jij de nieuwe junior investment manager die ons team komt versterken?


Wij zijn HIP!

Health Investment Partners (kortweg: HIP) is opgericht in 2016 met het doel om te investeren in innovatieve ondernemingen in de zorgsector. Wij richten ons op snelgroeiende bedrijven die impact maken op het gebied van preventie, efficiëntie en/of kwaliteit. Wij geloven dat impact realiseren gepaard kan gaan met een goed financieel rendement.

Wij verschaffen groeikapitaal (gemiddeld EUR 1,0 - EUR 2,5 miljoen per investering) aan bedrijven die een sterk management hebben, een succesvol bedrijfsmodel hebben en snelgroeiend zijn. De bedrijven waarin wij investeren, zijn bezig met hun ‘scale-up’ (uitbreiding en opschaling van activiteiten) en zijn op zoek naar een actieve partner die meerwaarde biedt.

Wij hebben momenteel in vier bedrijven geïnvesteerd:

  • QRS, een distributeur van medische verbruiksartikelen -en apparatuur;

  • FamilySupporters, een snelgroeiende keten voor gezinszorg;

  • Sananet, een eHealth dienstverlener voor zorg op afstand;

  • Mantelaar, een platform dat zorgstudenten koppelt aan ouderen

Recent hebben wij ons tweede pledge fonds opgehaald bij zo’n 25 informal investors en family offices. Met dit tweede fonds willen we de komende 2-3 jaar in nog eens 5-7 bedrijven investeren. Elk van onze bedrijven proberen we te ondersteunen financiele middelen en met hands-on begeleiding. Zie verder: www.healthinvestmentpartners.nl

Wie ben jij?

Jij bent een slimme ambitieuze academicus die samen met HIP impact wil maken in de zorgsector. Je hebt een afgeronde studie in economie, bedrijfkunde of gezondheidswetenschappen of een vergelijkbare richting. Je hebt al een paar jaar werkervaring bijvoorbeeld bij een strategie consultant of big four. Je bent tot de conclusie gekomen dat je jouw ambities beter kan realiseren in een kleine ondernemende omgeving. Je wil het verschil maken en bijdragen aan een betere wereld.

Als junior investment manager ben je steun en toeverlaat van de partners op het gebied van acquisities, transacties en beheer van de investeringen. Je bent pro-actief en ondernemend en werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Samen met ervaren collega’s ga je op zoek naar nieuwe proposities en structureer je nieuwe investeringen. Samen met de ondernemers gaan we aan de slag om van deze investeringe een succes te maken.

Spreekt dit je aan en wil je het verschil maken? Stuur dan je CV met motivatie naar info@healthinvestmentpartners.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • 58e91b24eb97430e81906505 (1)

Health Investment Partners

Overschiestraat 63

1062 XD Amsterdam

©2019 by www.HealthInvestmentPartners.nl.