Marieke ’t Hart over de bijdrage van vrouwelijk ondernemerschap als investeerder in de zorgsector

Op donderdag 9 mei 2019 heeft Marieke 't Hart een bijdrage geleverd op het internationale event ‘The Next Web conference 2019’. Marieke ’t Hart, co-founder en partner van impact investeerder Health Investment Partners (HIP), heeft tijdens de rondetafelgesprekken een presentatie gegeven over haar werk als investeerder en ondernemer in de sector rond innovatie en technologie op het gebied van de gezondheidszorg. Zij heeft onder andere verteld over haar rol als vrouwelijk ondernemer in de investeringswereld van de zorgsector.

Versterken zorgsector

In Marieke’s bijdrage met de subtitel; ‘Introduction of investors view & validation of new propositions’ heeft ze een tipje van de sluier opgelicht over haar werkwijze in de investeringswereld van de zorg. Hoe onderscheidt zij zich in deze sector en op welke manier kan deze werkwijze de zorgsector versterken.

Community building en branding

Andere bijdrages van vrouwelijke ondernemers in deze rondetafelsessies rond ondernemerschap variëren van persoonlijke en financiële groei, branding, internationale groei en community building.

Vrouwelijke toponderneemsters

The Next Web Conference (TNW conference 2019) is georganiseerd in samenwerking met The Next Women, een ondernemersplatform van vrouwelijke toponderneemsters en investeerder waarin Marieke sinds 2018 bij is aangesloten.

Overige keynotes

Deze tech conferentie is divers en bevat tal van andere interessante rondetafelgesprekken over ondernemerschap. De rondetafelgesprekken zijn bedoeld om de rol en het belang van vrouwen in de technologische sector te benadrukken. Er zijn tevens keynotes gegeven door prominente topondernemers.

Volg Marieke op LinkedIn

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • 58e91b24eb97430e81906505 (1)

Health Investment Partners

Overschiestraat 63

1062 XD Amsterdam

©2019 by www.HealthInvestmentPartners.nl.