Health Investment Partners investeert in zorgonderneming FamilySupportersHIP en FamilySupporters gaan samenwerken om zo de groei van FamilySupporters te realiseren. Dankzij de kapitaalversterking van HIP kan FamilySupporters haar bestaande vier vestigingen versterken en nieuwe vestigingen openen.


Health Investment Partners B.V. (‘HIP’), investeringsfonds voor impactvolle zorgondernemingen faciliteert samen met een groep informal investors de groei van FamilySupporters Nederland BV met een minderheidsbelang.


Psychosociale hulp en behandeling

Familysupporters is een innovatieve zorgonderneming voor kinderen, gezinnen en ouderen met diverse problematiek op praktisch, sociaal en/of psychisch gebied. Je kunt bij FamilySupporters terecht voor psychosociale hulp en behandeling, van jeugdhulp tot GGZ, maatschappelijke ondersteuning (WMO) en langdurige zorg (WLZ). FamilySupporters kent geen wachtlijsten en werkt op de tijden en plekken die nodig zijn.


Preventieve insteek

Uniek is dat FamilySupporters met een preventieve insteek vraag-gerichte hulp biedt aan cliënten en hun naasten, ongeacht leeftijd of type problematiek. Zo hoeven cliënten niet meer bij verschillende loketten aan te kloppen en is er één aanspreekpunt waar je direct terecht kunt voor professionele hulp. FamilySupporters werkt intensief samen met de gezondheidszorg, gemeenten en voorzieningen in de buurt.


Complexe zorgstelsel

Familysupporters is gestart in 2016 door Linda Bijl, een succesvolle zorgondernemer met meer dan 30 jaar ervaring in zorg, onderwijs, justitie en welzijn. Linda Bijl en haar team zien dat het lastig is om wegwijs te worden in het complexe zorgstelsel, zeker als je bijzondere of ingewikkelde problemen hebt. Zij heeft als ambitie om, samen met de beste professionals, op een prettige en persoonlijke manier te zorgen dat mensen de hulp krijgen die zij nodig hebben.


Operationele steun

Om deze ambitie te realiseren hebben HIP, de informal investors en FamilySupporters de handen ineengeslagen. HIP zal naast financiële ook operationele steun bieden in de ontwikkeling van deze jonge maatschappelijke onderneming. Zo bundelen zij verstand van zorg met verstand van zaken.


Linda Bijl: ‘De mensen van HIP en de informal investors durven het aan om in deze spannende en onvoorspelbare tijden fors te investeren in de echte innovatie van de sociale zorg. Daar zijn wij bij Familysupporters heel blij mee!’


Robert Schuman: ‘De investering in FamilySupporters past helemaal in de impact investing focus van HIP. We zijn trots dat we Linda en haar team kunnen ondersteunen in een duurzame groei’.


Sterke groei

FamilySupporters is het laatste jaar sterk gegroeid en biedt inmiddels hulp aan ca. 750 cliënten in de regio’s Amsterdam, Flevoland en Maas & Waal. Vestigingen in regio’s Kennemerland en Haarlemmermeer zijn in de opstartfase. Voor meer informatie zie www.Familysupporters.nl


Over HIP

HIP, opgericht in 2016, is een investeringsfonds dat zich richt op innovatieve ondernemingen in de zorgsector die impact maken op het gebied van preventie, efficiëntie en/of kwaliteit. Familysupporters is de tweede investering van HIP. HIP kwam eerder al in het nieuws doordat zij een minderheidsbelang nam in QRS Groep B.V.


Voor meer informatie zie www.healthinvestmentpartners.nl


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • 58e91b24eb97430e81906505 (1)

Health Investment Partners

Overschiestraat 63

1062 XD Amsterdam

©2019 by www.HealthInvestmentPartners.nl.